Hyresvärdar i Tyresö

Letar du efter en ledig lägenhet i Tyresö, Stockholms län? Då kan det många gånger vara klokt att kontakta en privat hyresvärd direkt för att höra dig för om möjligheter för en bostad hos dem. En stor del av alla förstahandskontrakt förmedlas genom Stockholms Bostadsförmedling men ibland kan man hitta en på annat sätt, bland annat genom att kontakta en värd på vår lista nedan.

Hitta lediga lägenheter i Tyresö eller få hjälp att hyra ut din egen

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Lista med hyresvärdar i Tyresö

Här listar vi privata och kommunala hyresvärdar och fastighetsägare i populära Tyresö. De olika hyresvärdarna kan ha olika regler och kösystem så hör av dig till respektive värd för att höra hur det är just hos dem. Lycka till med ditt lägenhetssökande.

Privata och kommunala värdar i Tyresö, Stockholms län

 • Tyresö Bostäder
  Telefon: 08-6826100
  Hemsida: tyresobostader.se
 • Hmca Investment
  Telefon: 08-4418763
 • Björn Isberg
  Telefon: 08-6689152
 • Eric F. Ericson
  Telefon: 08-7123602
 • Gms Sverige
  Telefon: 070-6729593
 • Erstaviken Fastigheter
  Telefon: 08-7424300
 • SKB
  Telefon: 08-7046000
  Hemsida: skb.org
 • Akelius Fastigheter
  Telefon: 08-56613000
  Hemsida: akelius.com
 • HSB
  Telefon: 077-110 10 30
  Hemsida: hsb.se

Vi uppdaterar listan så ofta vi kan men kan inte garantera att den är helt korrekt hela tiden.

Det händer mycket i Tyresö och det produceras många nyproducerade hyresrätter. Företag som bygger hyresrätter är bland annat NCC, JM, Wallenstam och HSB så hör av dig till dem om du inte får napp hos de privata värdarna ovan.

*Vill du synas på denna lista? Hör av dig till oss på Hyresvärdar Sverige.

Populära områden i Tyresö

Bland de mest populära områden i Nacka hittar du Fornudden, Centrum och Skevik men det finns många i Tyresö som är väldigt populärt tack vare sin närhet till naturen, goda kollektivtrafik och vackra områden. Det är normalt sett svårare att finna ett kontrakt i populära områden och kötiderna är oftast längre men använd gärna vår lista för att höra av dig till någon av alla privata hyresvärdar med lägenheter i dessa områden.

Tyresö är naturligtvis mer än bara dessa områden och har många platser att trivas på. Och hittar du inget direkt och behöver ett andrahandskontrakt under tiden du väntar på ett förstahands kan du höra av dig till någon bra bostadsförmedlare av andrahandskontrakt. Vi rekommenderar Samtrygg som är en seriös aktör vilket gör att du kan känna dig trygg oavsett om du hyr eller hyr ut.

Lediga lägenheter i Tyresö

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet i Tyresö till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Se även: Hyresvärdar i Nacka och hyresvärdar i Stockholm

Vanliga frågor

Är det svårt att hitta ett förstahandskontrakt i Tyresö?
Tyresö är en populär kommun som ligger på kort pendlingsavstånd till Stockholms innerstad och det brukar innebära bostadsbrist. Så är det även här, vilket innebär att kötiderna är långa i den kommunala bostadskön och att objekten är få hos de privata hyresvärdarna. Möjligheterna ökar dock betydligt om man lägger ner lite arbete och hör av sig till de privata värdarna i Tyresö.

Vilket är bäst, en kommunal eller en privat värd i Tyresö?
Det är en svår fråga att svara på. I det kommunala beståndet är servicen generellt högre och hyrorna lägre även om det inte alltid stämmer. En fördel som kan komma med en privat värd är att du kan få en bättre och närmare relation med värden, vilket kan vara värdefullt på många sätt.

Hur ser andrahandsmarknaden ut i Tyresö?
Söker du ett andrahandskontrakt brukar det finnas ganska många lägenheter i våra lite medelstora städer, så även i Tyresö. Besök gärna Samtrygg för att se deras utbud just nu.

Tips på hur du hittar lediga lägenheter i Tyresö

Några tips på hur du kan hitta en lägenhet, allra helst ett förstahandskontrakt, i Tyresö.

 1. Kontakta hyresvärdarna på vår lista ovan.
 2. Ställ dig i alla möjliga tillgängliga privata köer. Vissa tar dock betalt så prioritera om du inte har möjlighet att ställa dig i alla. Kolla vilka som har lägenheter där du helst vill bo och undersök hur långa köerna är.
 3. Ställ dig i kö i närliggande städer om du kan tänka dig pendla.

För dig som letar lägenhet i andra hand eller behöver lägenhet snabbt.

Det är sällan man hittar ett förstahandskontrakt för omgående inflyttning. För att inte stå bostadslös kan det då vara nödvändigt att hyra i andra hand. Eller så ska man bara bo i Tyresö tillfälligt och söker i första hand ett andrahandskontrakt. Då kan man förslagsvis gå tillväga så här:

 1. Registrera ett konto (gratis) hos Samtrygg och gå igenom vilka lediga lägenheter som finns där. Samtrygg gör det tryggare både för dig som hyresgäst och den som hyr ut.
 2. Kolla in Blocket Bostad som brukar ha många lediga objekt.
 3. Gör en intresseanmälan i olika grupper på exempelvis Facebook eller skriv på din personliga sida. De egna nätverken kan göra mirakel och även om du inte känner någon som bor i Tyresö så kommer säkert någon i ditt nätverk göra det, eller någon i deras.