Hyresvärdar i Osby

Letar du efter en ledig lägenhet i Osby? Då kan det många gånger vara klokt att kontakta en privat hyresvärd direkt för att höra dig för om möjligheter för en bostad hos dem. I Osby finns ingen gemensam bostadsförmedling för privata och kommunala aktörer så det är alltså upp till varje person att höra sig för hos en av värdarna.

Hitta lediga lägenheter i Osby eller få hjälp att hyra ut din egen

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Lista med hyresvärdar i Osby

Här listar vi privata och kommunala hyresvärdar och fastighetsägare i Osby i Skåne. De olika hyresvärdarna kan ha olika regler och kösystem så hör av dig till respektive värd för att höra hur det är just hos dem. Vi försöker alltid få med så många kontaktuppgifter som möjligt men ibland kan du behöva söka själv efter mer detaljerade uppgifter.

Privata och kommunala värdar i Osby, Skåne

 • Osbyhem AB
  Webb:  www.osbyhem.se 
  E-post: kontakt@osbyhem.se
 • Osbybostäder AB
  Tel: 0479-52 84 20
 • Boostaden Osbysjön
  Tel: 0479-12399
 • EWJ Fastigheter AB
  Tel: 0476-14880
 • Hantverkarnas Fastighetsförening
  Tel: 0479-31600
 • HSB Skåne
  Tel: 0479-10212
 • Oredssons El
  Tel: 0479-17750
 • Sam Lindqvist
  Tel: 0479-12300
 • Svenska bostadsfonden
  Tel: 08-667 10 50
 • BroBiz Invest AB
  Tel: 040-10 00 63,
 • Brf Bokelund
  Tel: 0479-21325
 • Br. Klemmedssons Fastighets AB
  Tel: 0479-21455,
 • Affes
  Tel: 0479-21106

Vi uppdaterar listan så ofta vi kan men kan inte garantera att den är helt korrekt hela tiden.

*Vill du synas på denna lista? Hör av dig till oss på Hyresvärdar Sverige.

Populära områden runt Osby

Bland de mest populära områden i Osby hittar du Osby Centrum och Ebbarp. Det är normalt sett svårare att finna ett kontrakt i dessa områden och kötiderna är oftast längre men använd gärna vår lista för att höra av dig till någon av alla privata hyresvärdar med lägenheter i dessa områden.

Osby är naturligtvis mer än bara dessa områden och har många platser att trivas på. Och hittar du inget direkt och behöver ett andrahandskontrakt under tiden du väntar på ett förstahands kan du höra av dig till någon bra bostadsförmedlare av andrahandskontrakt. Vi rekommenderar Samtrygg som är en seriös aktör vilket gör att du kan känna dig trygg oavsett om du hyr eller hyr ut.

Lediga lägenheter i Osby

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet i Osby till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Se även: Hyresvärdar i Helsingborg

Vanliga frågor

Är det svårt att hitta ett förstahandskontrakt i Osby?
Det kan vara en utmaning att hitta ett snabbt förstahandskontrakt i Osby. Staden ligger i Skåne och det brukar innebära en viss bostadsbrist och därmed kötider. Det är dock långt ifrån en omöjlighet och chanserna är betydligt större att snabbt hitta ett kontrakt jämfört med större städer. Kontakta gärna respektive värd för att höra med dom om hur deras kötider ser ut, då det inte finns en gemensam förmedling av bostäder går det inte att säga exakt hur långa kötiderna är.

Vilket är bäst, en kommunal eller en privat värd i Osby?
Det är en svår fråga att svara på. I det kommunala beståndet är servicen generellt högre och hyrorna lägre även om det inte alltid stämmer. En fördel som kan komma med en privat värd är att du kan få en bättre och närmare relation med värden, vilket kan vara värdefullt på många sätt.

Hur ser andrahandsmarknaden ut i Osby?
Osby har en ok andrahandsmarknad och förutsättningarna att hitta något att hyra i andra hand medan du väntar på drömkontraktet är relativt stora. Besök exempelvis gärna Samtrygg för att se deras utbud just nu men se till kolla av andra andrahandssajter också, exempelvis Blocket.