Hyresvärdar i Nykvarn

Letar du efter en ledig lägenhet i Nykvarn? Då kan det många gånger vara klokt att kontakta en privat hyresvärd direkt för att höra dig för om möjligheter för en bostad hos dem. I Nykvarn finns ingen gemensam bostadsförmedling så det är alltså upp till varje person att höra sig för hos en av värdarna.

Hitta lediga lägenheter eller få hjälp att hyra ut din egen

Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Lista med hyresvärdar i Nykvarn

Här listar vi privata och kommunala hyresvärdar och fastighetsägare i Nykvarn i Stockholms län. De olika hyresvärdarna kan ha olika regler och kösystem så hör av dig till respektive värd för att höra hur det är just hos dem. Lycka till med ditt lägenhetssökande.

Privata och kommunala värdar i Nykvarn

 • Nykvarnbostäder
  Tel: 08-55 50 1450
  Webb: nybo.se
 • SBB
  Tel: 0200-22 72 00
  E-post: info.stockholm@sbbnorden.se
  Webb: www.sbbnorden.se
 • MälarBo
  Webb: malarbo.se
 • Telge Företagsinvest AB
  Tel: 08-550 318 90

*Vill du synas på denna lista? Hör av dig till oss på Hyresvärdar Sverige.

Lediga lägenheter i Nykvarn & Stockholms län

Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Vanliga frågor

Är det svårt att hitta ett förstahandskontrakt i Nykvarn?
Nykvarn ligger i Stockholms län och på pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. Det innebär för det mesta tyvärr långa kötider för de flesta hyresobjekt. Möjligheterna ökar dock betydligt om man lägger ner lite arbete och hör av sig till de privata värdarna i kommunen. Ytterligare en möjlighet är att leta nyproduktion, då är hyran normal sett högre men kötiden betydligt kortare.

Vilket är bäst, en kommunal eller en privat värd i Nykvarn?
Det är en svår fråga att svara på. I det kommunala beståndet är servicen generellt högre och hyrorna lägre även om det inte alltid stämmer. En fördel som kan komma med en privat värd är att du kan få en bättre och närmare relation med värden, vilket kan vara värdefullt på många sätt.

Hur ser andrahandsmarknaden ut i Nykvarn?
Söker du ett andrahandskontrakt brukar det finnas ganska många lägenheter i våra största städer och omnejd. Utbudet i centrala Nykvarn brukar vara begränsat men kan du tänka dig att pendla något ökar möjligheterna betydligt. Besök gärna Samtrygg för att se deras utbud just nu. Blocket är en annan bra andrahandssajt.

Tips på hur du hittar lediga lägenheter i Nykvarn

Några tips på hur du kan hitta en lägenhet, allra helst ett förstahandskontrakt, i Nykvarn.

 1. Kontakta hyresvärdarna på vår lista ovan.
 2. Ställ dig i alla möjliga tillgängliga privata köer. Vissa tar dock betalt så prioritera om du inte har möjlighet att ställa dig i alla. Kolla vilka som har lägenheter där du helst vill bo och undersök hur långa köerna är.
 3. Ställ dig i kö i närliggande städer om du kan tänka dig pendla.

För dig som letar lägenhet i andra hand eller behöver lägenhet snabbt.

Det är sällan man hittar ett förstahandskontrakt för omgående inflyttning. För att inte stå bostadslös kan det då vara nödvändigt att hyra i andra hand. Eller så ska man bara bo i Nykvarn tillfälligt och söker i första hand ett andrahandskontrakt. Då kan man förslagsvis gå tillväga så här:

 1. Registrera ett konto (gratis) hos Samtrygg och gå igenom vilka lediga lägenheter som finns där. Samtrygg gör det tryggare både för dig som hyresgäst och den som hyr ut.
 2. Kolla in Blocket Bostad som brukar ha många lediga objekt.
 3. Gör en intresseanmälan i olika grupper på exempelvis Facebook eller skriv på din personliga sida. De egna nätverken kan göra mirakel och även om du inte känner någon som bor i Nykvarn så kommer säkert någon i ditt nätverk göra det, eller någon i deras.