Hyresvärdar i Nacka

Letar du efter en ledig lägenhet i Nacka, Stockholms län? Då kan det många gånger vara klokt att kontakta en privat hyresvärd direkt för att höra dig för om möjligheter för en bostad hos dem. En stor del av alla förstahandskontrakt förmedlas genom Stockholms Bostadsförmedling men ibland kan man hitta en på annat sätt, bland annat genom att kontakta en värd på vår lista nedan.

Hitta lediga lägenheter i Nacka eller få hjälp att hyra ut din egen

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Lista med hyresvärdar i Nacka

Här listar vi privata och kommunala hyresvärdar och fastighetsägare i populära Nacka. De olika hyresvärdarna kan ha olika regler och kösystem så hör av dig till respektive värd för att höra hur det är just hos dem. Lycka till med ditt lägenhetssökande.

Privata värdar i Nacka

Carlyle Group
Förvaltare: TAM Group AB
Tfn: 08-545 415 56
Stiftelsen Stockholms StudentbostäderKörsbärsvägen 2
Tfn: 08-458 10 10
E-post: kontakt@sssb.se
Sven Olof Emanuelsson
Tfn: 08-668 16 15
Mex, Mark- och Exploatering
Tfn: 08-716 92 25
E-post: mexab@telia.com
Wallenstam i Stockholm AB
Tfn: 08-720 00 00, 020-400 100
Hemsida: www.wallenstam.se
Lennart Ericsson Fastigheter ABH
Tfn: 08-743 62 00
E-post: info@lennart-ericsson.se
T.A. Byggkonsult AB
Tfn: 08-19 10 28
Nilsson Byggnad & Fastighets AB
Tfn: 08-715 67 90
Roland Kjellström
Tfn: 08-715 48 14
Boo SeniorHem kooperativa hyresrättsförening
Tfn: 08 7165434
E-post: boo.seniorhem@ownit.nu
Hemsida: www.booseniorhem.se
Stena Fastigheter Nacka ABB
Tfn: 075 24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.se
Hemsida: www.stenafastigheter.se

Vi uppdaterar listan så ofta vi kan men kan inte garantera att den är helt korrekt hela tiden.

Det händer mycket i Nacka och det produceras många nyproducerade hyresrätter. Företag som bygger hyresrätter är bland annat NCC, JM, Wallenstam och HSB så hör av dig till dem om du inte får napp hos de privata värdarna ovan.

Kommunala värdar i Nacka

Kommunala hyresrätter i Nacka förmedlas genom Stockholms Bostadsförmedling.

*Vill du synas på denna lista? Hör av dig till oss på Hyresvärdar Sverige.

Populära områden i Nacka

Bland de mest populära områden i Nacka hittar du Sickla, Finnberget och Saltsjöbaden men det finns många i Nacka som är väldigt populärt tack vare sin närhet till naturen, goda kollektivtrafik och vackra områden. Det är normalt sett svårare att finna ett kontrakt i populära områden och kötiderna är oftast längre men använd gärna vår lista för att höra av dig till någon av alla privata hyresvärdar med lägenheter i dessa områden.

Nacka är naturligtvis mer än bara dessa områden och har många platser att trivas på. Och hittar du inget direkt och behöver ett andrahandskontrakt under tiden du väntar på ett förstahands kan du höra av dig till någon bra bostadsförmedlare av andrahandskontrakt. Vi rekommenderar Samtrygg som är en seriös aktör vilket gör att du kan känna dig trygg oavsett om du hyr eller hyr ut.

Lediga lägenheter i Nacka

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet i Nacka till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Se även: Hyresvärdar i Södertälje och hyresvärdar i Stockholm

Vanliga frågor

Är det svårt att hitta ett förstahandskontrakt i Nacka?
Nacka är en populär stad som ligger på kort pendlingsavstånd till Stockholm och det brukar innebära en viss bostadsbrist. Så är det även i här, vilket innebär att kötiderna är relativt långa i den kommunala bostadskön och att objekten är få hos de privata hyresvärdarna. Möjligheterna ökar dock betydligt om man lägger ner lite arbete och hör av sig till de privata värdarna i Nacka.

Vilket är bäst, en kommunal eller en privat värd i Nacka?
Det är en svår fråga att svara på. I det kommunala beståndet är servicen generellt högre och hyrorna lägre även om det inte alltid stämmer. En fördel som kan komma med en privat värd är att du kan få en bättre och närmare relation med värden, vilket kan vara värdefullt på många sätt.

Hur ser andrahandsmarknaden ut i Nacka?
Söker du ett andrahandskontrakt brukar det finnas ganska många lägenheter i våra lite medelstora städer, så även i Nacka. Besök gärna Samtrygg för att se deras utbud just nu.

Tips på hur du hittar lediga lägenheter i Nacka

Några tips på hur du kan hitta en lägenhet, allra helst ett förstahandskontrakt, i Nacka.

  1. Kontakta hyresvärdarna på vår lista ovan.
  2. Ställ dig i alla möjliga tillgängliga privata köer. Vissa tar dock betalt så prioritera om du inte har möjlighet att ställa dig i alla. Kolla vilka som har lägenheter där du helst vill bo och undersök hur långa köerna är.
  3. Ställ dig i kö i närliggande städer om du kan tänka dig pendla.

För dig som letar lägenhet i andra hand eller behöver lägenhet snabbt.

Det är sällan man hittar ett förstahandskontrakt för omgående inflyttning. För att inte stå bostadslös kan det då vara nödvändigt att hyra i andra hand. Eller så ska man bara bo i Nacka tillfälligt och söker i första hand ett andrahandskontrakt. Då kan man förslagsvis gå tillväga så här:

  1. Registrera ett konto (gratis) hos Samtrygg och gå igenom vilka lediga lägenheter som finns där. Samtrygg gör det tryggare både för dig som hyresgäst och den som hyr ut.
  2. Kolla in Blocket Bostad som brukar ha många lediga objekt.
  3. Gör en intresseanmälan i olika grupper på exempelvis Facebook eller skriv på din personliga sida. De egna nätverken kan göra mirakel och även om du inte känner någon som bor i Nacka så kommer säkert någon i ditt nätverk göra det, eller någon i deras.