Hyresvärdar i Mölndal

Söker du en ledig lägenhet i Mölndal? Då kan det många gånger vara klokt att kontakta en privat hyresvärd direkt för att höra dig för om möjligheter för en bostad hos dem. En stor del av alla förstahandskontrakt förmedlas genom den regionala bostadsförmedlaren Boplats Göteborg men ibland kan man hitta en på annat sätt, bland annat genom att kontakta en värd på vår lista nedan.

Hitta lediga lägenheter i Mölndal eller få hjälp att hyra ut din egen

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Lista med privata hyresvärdar i Mölndal

Här listar vi privata och kommunala hyresvärdar och fastighetsägare i Mölndal, Västra Götalands län. De olika hyresvärdarna kan ha olika regler och kösystem så hör av dig till respektive värd för att höra hur det är just hos dem. Lycka till med ditt lägenhetssökande.

Populära områden i Mölndal

Mölndal har mycket som talar för sig. En vacker stad med närhet till både vidsträckt natur och Göteborg. Därför kan ibland kötiderna vara ganska långa för ett förstahandskontrakt, särskilt om du söker i populära delas som Innerstaden eller Bosgården. Det är normalt sett svårare att finna ett kontrakt i dessa områden och kötiderna är oftast längre men använd gärna vår lista för att höra av dig till någon av alla privata hyresvärdar med lägenheter i dessa områden.

Mölndal är naturligtvis mer än bara dessa områden och har många platser att trivas på. Och hittar du inget direkt och behöver ett andrahandskontrakt under tiden du väntar på ett förstahands kan du höra av dig till någon bra bostadsförmedlare av andrahandskontrakt. Vi rekommenderar Samtrygg som är en seriös aktör vilket gör att du kan känna dig trygg oavsett om du hyr eller hyr ut.

Lediga lägenheter i Mölndal

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet i Mölndal till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Se även: Hyresvärdar i Göteborg

Vanliga frågor

Är det svårt att hitta ett förstahandskontrakt i Mölndal?
Mölndal är en attraktiv stad tack vare sitt naturnära läge och sin närhet till Göteborg. Det innebär att kötiderna är relativt långa i den kommunala bostadskön och att objekten är få hos de privata hyresvärdarna även om de inte går att jämföra med våra största städer. Möjligheterna ökar dock betydligt om man lägger ner lite arbete och hör av sig till de privata värdarna i Mölndal.

Vilket är bäst, en kommunal eller en privat värd i Mölndal?
Det är en svår fråga att svara på. I det kommunala beståndet är servicen generellt högre och hyrorna lägre även om det inte alltid stämmer. En fördel som kan komma med en privat värd är att du kan få en bättre och närmare relation med värden, vilket kan vara värdefullt på många sätt.

Hur ser andrahandsmarknaden ut i Mölndal?
Söker du ett andrahandskontrakt brukar alltid finnas lediga objekt i Mölndal. Besök gärna Samtrygg för att se deras utbud just nu.