Hyresvärdar i Gnesta

Letar du efter en ledig lägenhet i Gnesta? Då kan det många gånger vara klokt att kontakta en privat hyresvärd direkt för att höra dig för om möjligheter för en bostad hos dem. I Gnesta finns ingen gemensam bostadsförmedling för privata och kommunala aktörer så det är alltså upp till varje person att höra sig för hos en av värdarna.

Hitta lediga lägenheter i Gnesta eller få hjälp att hyra ut din egen

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Lista med hyresvärdar i Gnesta

Här listar vi privata och kommunala hyresvärdar och fastighetsägare i Gnesta i Södermanlands län. De olika hyresvärdarna kan ha olika regler och kösystem så hör av dig till respektive värd för att höra hur det är just hos dem. Vi försöker alltid få med så många kontaktuppgifter som möjligt men ibland kan du behöva söka själv efter mer detaljerade uppgifter.

Privata och kommunala värdar i Gnesta, Södermanland

 • Gnestahem
  Telefon: 0158-368 20
  Hemsida: gnestahem.se
 • MUG Förvaltning
  Telefon: 070-799 13 74
  E-post: mats@mugab.se
  Hemsida: www.mugab.se
 • Billy Gustafssons Fastigheter
  Telefon: 0156-170 40
  E-post: info@fastighetsabbg.se
  Hemsida: www.fastighetsabbg.se
 • Håkan Blomberg
  Telefon: 0158 – 265 59
 • Onval & Son AB
  Tel. 0762-143 170
  Hemsida: www.onvalson.se
 • Lars Jarbell
  Telefon: 0158 – 200 02
 • Tomteborg, Ann-Louise och Peter Ingberg
  Tel. 073 – 986 89 58
 • Åmyne fastigheter AB
  e-post: info@amyne.se
 • Jan Klangestam – Österby Gård, Gåsinge kyrkby
  Telefon: 070-697 33 30
 • Roger Hellzén
  Tel. 076 – 134 11 00
 • Fastighets AB Gnesta 13:3
  Tel. 070 – 635 43 02
  E-post: gustafcolliander@hotmail.com
 • Lexell Fastigheter AB
  Tel. 073-986 16 86
  E-post: lexellfastigheterab@gmail.com

Vi uppdaterar listan så ofta vi kan men kan inte garantera att den är helt korrekt hela tiden.

*Vill du synas på denna lista? Hör av dig till oss på Hyresvärdar Sverige.

Populära områden i och runt Gnesta

Bland de mest populära områden i Gnestatrakten hittar du Centrum, Björnlunda och Skönhov. Det är normalt sett svårare att finna ett kontrakt i dessa områden och kötiderna är oftast längre men använd gärna vår lista för att höra av dig till någon av alla privata hyresvärdar med lägenheter i dessa områden.

Gnesta är naturligtvis mer än bara dessa områden och har många platser att trivas på. Och hittar du inget direkt och behöver ett andrahandskontrakt under tiden du väntar på ett förstahands kan du höra av dig till någon bra bostadsförmedlare av andrahandskontrakt. Vi rekommenderar Samtrygg som är en seriös aktör vilket gör att du kan känna dig trygg oavsett om du hyr eller hyr ut.

Lediga lägenheter i Gnesta

Samtrygg.se hjälper både de som letar lägenhet i Gnesta till ett andrahandskontrakt och de som önskar hyra ut sin bostad på ett smidigt och korrekt sätt.

Gå till Samtrygg och skapa ett konto redan idag – det är helt gratis!

Se även: Hyresvärdar i Stockholm

Vanliga frågor

Är det svårt att hitta ett förstahandskontrakt i Gnesta?
Det kan vara en utmaning att hitta ett snabbt förstahandskontrakt i vackra Gnesta men absolut ingen omöjlighet. Att det är en vacker stad inte alltför långt ifrån Stockholm är dock försvårande. Kontakta gärna respektive värd för att höra med dom om hur deras kötider ser ut, då det inte finns en gemensam förmedling av bostäder går det inte att säga exakt hur långa kötiderna är.

Vilket är bäst, en kommunal eller en privat värd i Gnesta?
Det är en svår fråga att svara på. I det kommunala beståndet är servicen generellt högre och hyrorna lägre även om det inte alltid stämmer. En fördel som kan komma med en privat värd är att du kan få en bättre och närmare relation med värden, vilket kan vara värdefullt på många sätt.

Hur ser andrahandsmarknaden ut i Gnesta?
Gnesta är inte stort och har därmed en begränsad andrahandsmarkna. Dock är ju konkurrensen ganska liten så förutsättningarna att hitta något att hyra i andra hand medan du väntar på drömkontraktet är relativt stora. Besök exempelvis gärna Samtrygg för att se deras utbud just nu men se till kolla av andra andrahandssajter också, exempelvis Blocket.